Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tudnivalók

                                      Tudnivalók:

 

Etetés: Ők főleg magokkal táplálkoznak.Egyszerre nem szabad sok magot beadni nekik mert egyszerre is fel tudják zabálni az egészet.Nagyon szeretik a napraforgómagot,de csak mértékkel adjunk nekik mert ez egy zsíros mag és könnyen elhíznak tőle. Naponta adni kell neki gyümölcsöt vagy zöldséget.Nagyon szeretik az almát,répát,szőlőt,dinnyét,salátákat stb. Zöldségeket is adhatunk nekik csak k betüvel kezdődőt ne adjunk a hörcsögöknek! Nagyon szeretik a mogyorót is de imádják a bogarakat!Ezt legalább 2 hetente adni kell nekik mert nagy a fehérjetartalma a rovaroknak! A vizüket naponta cserélni kell,főleg nyáron.Adhatunk neki édességet is de csak ritkán és keveset mert a elolvad a pofazsacskójukban a csoki és nem tudja kinyitni a száját,és megfullad.Ha ezeket betartjuk és figyelünk rá akár 2-fél évig elélhet betegség nélkül!

Élettartalmuk:Ha jól tartjuk és mindenre odafigyelünk,és nem lessz beteg,    2-fél évig is elél.De hogy e kort elérje,figyeljünk rá hogy el ne hízzon,sokat simogassuk és játszunk vele és sokat futassuk is szabad levegőn a fűben!

Sziasztok!                                                                                                           sajnáljuk de nincs teljesen befejezve!                                                           Teljes elkészülése egy héten belül várható!

Köszönjük Megértésüket!